A szálloda elhelyezkedése

A berentei Relax Center szálloda 2020 elején nyitotta meg kapuit. 60 szoba és kellemes környezet várja lakóit a teljesen felújított épületben. Több típusú szoba és apartman áll rendelkezésre visszafogott áron.

A modern kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki a Relax Center épületét, mely mára elvesztette hajdani munkásszálló jellegét, helyette esztétika, nyugalom és biztonság várja a környéken dolgozó, de távolabb lakó alkalmazottakat.

Kényelmes szobák
Relax Center Munkásszálló

RELAX

A Relax Center szálló elsődleges előnye nyilvánvalóan az elhelyezkedése, de alacsony árai is a fontos szempontok közé tartoznak.

A Relax Center frissen felújított épülete három szinten kínál 60 szobát azok számára, akik megfelelő minőségű szállást keresnek alkalmazottaik számára.

Több kialakítással rendelkező szobák és apartmanok várják rövid-, közép- vagy hosszú távra lakóikat. A kulturált környezet, a tisztaság, a plusz szolgáltatások, mind azt segítik elő, hogy a dolgozók minden nap kipihenten érkezzenek a munkahelyükre.

Az étkezési és parkolási lehetőség, az WiFi, valamint a kényelmesen berendezett szobák nem egy tipikus munkásszállás jellegzetes vonásait mutatják, sokkal inkább egy kellemes pihenőövezetét.

Mindezt szeretné kedvező áron igénybe venni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Apartman

A Relax Centerben egy vagy több személyes apartman bérlésére is van lehetőség rövid- vagy hosszú távra.

Az apartman egy kényelmes szálláslehetőség, mely többet jelent egy szobánál. A Relax Centernél gondoltunk azokra is, akiknek a kényelmi elvárásaik magasabbak.

A Relax Centerben, Berentén különböző méretű apartmanok vannak, akár teakonyhával és fürdőkádas fürdőszobával, valamint több hálószobával rendelkező lakrész is bérelhető.

Apartman teakonyha

Telefon

+36 70 632 6623

Email

info@relaxcenter.hu

Címünk

Relax Center
3704 Berente,
Ipari út 13.